Nyheter

Ledare i TSS

  • 31 jan 2013

Du som är ledare i TSS. Nu kan du anmäla dig till Plattformenutbildningen. Plattformen är en ledarutbildning för dig som är ledare för barn/ungdomar i åldern 7-15 år. Utbildningen går på Swania den 2-3 mars. Anmäl ditt intresse till utbildningen på mejl snarast.

Newbody Active set

  • 31 jan 2013

Newbody har meddelat att det har blivit fel på några av Men`s Actice Set

Så här upptäckter du felet

Börja med att kontrollera om understället kommer från något av de två ordernumren som är berörda. På baksidan av etiketten i nacken finns ett nummer. Om det står 101236 eller 101238 kan understället ha sytts med fel tråd. Känn efter genom att töja lite försiktigt i halsringningen. Om sömmen känns stum bör produkten reklameras.

Mer om hur du reklamerar kan du läsa här:

UGP1 i Varberg

  • 26 jan 2013

Under helgen simmar ett antal simmare från A, B och C-gruppen UGP i Varberg. Under UGP simmas sträckor från 100 m och uppåt. Som längst 1500 m frisim vilket simmas under söndagen. Lördagens första pass har redan simmats och det blev då inte färre än fyra medaljer tillsammans av Steven, Samuel och Olivia. Ett antal pers har det också blivit. Vill ni följa dem i bassängen kan ni titta på livetiming.

Nu har vårterminen startat

  • 20 jan 2013

Den här helgen startar de sista av vårens kurser. Har du glömt att anmäla dig så finns det en del platser kvar.

Tävlingarna drar också igång för våra tävlingssimmare och på söndag den 20 januari är det dags för nio av våra C och D-gruppssimmare att åka till Mariestad och tävla i Mariestadsdoppet. Lycka till!

Ledarträffen

  • 13 jan 2013

TSS alla ledare och styrelsen har träffats i folketshus för att lära känna varandra, diskutera framtiden och ha kul och oj vad kul vi hade. Se bilder i fotogalleriet, kolla in dessa två vinnarskallar här. Resultaten från femkampen finns under läs mer.

Vårens kurser

  • 2 jan 2013

Nu pågår anmälan för vårterminen för fullt. En del av våra kurserna är redan fulltecknade medan det finns plats kvar på andra tider. Vänta inte boka, boka din plats idag. Information om hur du skapar ett konto och bokar en kurs kan du hitta under hjälp.

För barn: Vi har kurser från babysim och upp till teknikskolan. Babysim, minisim, sim och lek, simskola och teknikskola. Vill du börja tävla i TSS och tävlat tidigare kan du kontakta någon av våra tränare, för dig som inte tävlat tidigare är teknikskolan vägen in till tävlingssimmet.

För vuxna: Vi har kurser från dig som inte kan simma och som vill lära dig från grunden, vuxensimskolan,  till turbinerna som är rejäl simträning där du kan finna våra masterssimmare och simmare som tränar inför triatlon. Vi har också nybörjar och fortsättningskurser för dig som vill lära dig crawl och andra tävlingssim. Mer information hittar  du under vuxensim och vuxensimskola.

Välkomna att simma hos oss våren 2013.