Nyheter

KM, TSS-cup och tårta.

  • 26 maj 2013

image: KM, TSS-cup och tårta.

Ett stort tack till alla föräldrar, funktionärer och vädergudar som fixade en härlig tävling med grillning och tårtätning ute i solen på terassen. Tack också till alla duktiga simmare i tävlingsgrupper, teknikskolan och simskolan. Ni är grymma. 

Grattis till Klubbmästarna, Malin Nilsson(fjärilsim och frisim), Kajsa Svensson(fjärilsim och Ryggsim), Hampus Johannesson(fjärilsim  och frisim), Sofia Jansson( Ryggsim och bröstsim) Martin Persson (Ryggsim och frisim), Arvid Björk(Ryggsim), Jesper Eriksson(Bröstsim), Olivia Rudqvist (Bröstsim och frisim), Leon Heal (bröstsim) Amanda Johansson(medley), Steven Angelo Larsson (medley), Klara Hasslin (medley) och Charlie Tranberg ( medley).

Resultat

 

Slutspurt Newbody !!!

  • 21 maj 2013

Onsdag 22/5 är sista dagen att slutföra din beställning på newbody.se. OBS! glöm inte att klarmarkera era beställningar. Just nu är det gamla AB-gruppen som registrerat flest sålda paket. Tillsammans har grupperna, i skrivande stund, sålt 271st paket. Toppen! Kan det bli ännu fler...

Speedo och Bamseskutt

  • 18 maj 2013

Fredag till söndag simmar TSS äldre simmare Speedo open i Mölndal. Sammanlagt sju simmare ut A-gruppen och Turbinerna deltar. Du kan se hur det går för dem på livetiming

På söndagen simmar nio simmare i åldern sju till tio år Bamseskuttet i Uddevalla.

Ha skoj och lycka till!

Vattenpolo

  • 14 maj 2013

Stort tack till Richard för vattenpolo undervisningen i söndags. Uppskattat av alla i C & D grupperna och delaktiga föräldrar. Ser fram emot nästa match!

Trollhättans tjejer tog 2 x GULD

  • 5 maj 2013

image: Trollhättans tjejer tog 2 x GULD

Trollhättans tjejer i åldern 13 år tog under lördagens simningar guldmedaljer i lagkapp 4 x 50 meter medley  och i på 4x 50 m frisim i Vårsimiadens final som simmas i Kungsbacka. I laget simmade Elin Lokrantz, Olivia Rudqvist, Kajsa Svensson och Loella Kottusch.
Stort grattis tjejer! Större bild

Redovisning Citykort

  • 1 maj 2013

Nu är det sista veckan att redovisa och lämna tillbaka osålda Citykort.

Ni som inte redovisat, lägger pengar och ev. osålda kort i ett namnat kuvert och lämna in på kansliet senast tisdag 7/5.