Nyheter

TSS styrelse behöver dig!

  • 30 jan 2020

Den 31:a mars 2020 är det dags för TSS årsmöte. För att föreningen ska fungera behövs en styrelse, och då många av styrelseuppdragen går ut i år, söker föreningen flera nya styrelsemedlemmar. Det behövs alltså fler som engagerar sig i föreningen och vill vara med och driva dess verksamhet framåt. Styrelsen träffas en gång i månaden. Vill du ha möjlighet att påverka klubbens verksamhet och har möjlighet att lägga några extra timmar på detta uppdrag, tveka inte att höra av dig till oss. De uppdrag som ska förnyas i år är:
 
Ordförande, vice ordförande
Kassör, vice kassör
Revisor
Ledamöter
Suppleanter
Valberedning
 
Tycker du att detta låter intressant och antingen vill veta mer eller anmäla ditt intresse för att vara med i styrelsen, fyll  i uppgifter här så kontaktar vi dig.

Tiden springer fort iväg, så hör av dig redan idag! 

Med vänlig hälsning
Katharina och Jenny

Inställd telefontid!

  • 27 jan 2020

Tisdagen den 28 januari är telefontiden ändrad pga möten, mellan 11.00-11.30 är ni välkommen att ringa.

Klubbkväll med klubbkläder!

  • 21 jan 2020

Onsdagen den 22 januari kl. 18.00-20.00 är det dags att komma och titta på och prova samt beställa de nya klubbkläderna.

Vi kommer hålla till i lokalen Inspiration på Älvhögsborg och man behöver inte vara på plats när det startar utan kan komma när som helst under tiden vi är på plats.

Denna gång har vi ett samarbete med Exite i Trollhättan och man kommer i fortsättningen kunna beställa produkter när man behöver. I slutet av varje månad sammanställer vi det som beställts och skickar in. Kan vara bra att veta om man provar något nu men vill fundera lite.

HÄR kan ni se hela kollektionen!
Det tillkommer en kortärmad funktionströja också till ett billigare pris (ca 150 kr) men den har vi inte bild eller artikelnummer på än, den kommer dock att finnas för provning på klubbkvällen!

När det gäller simutrustning jobbar vi på att få till ett samarbete med någon leverantör men vi är inte riktigt i hamn med detta än. Så under klubbkvällen är det bara klubbkläder som gäller samt klubbadräkt, klubbadbyxa och ryggsäck.

Välkommen!