Nyheter

Långfredagsträning med AB-gruppen

  • 31 mar 2013

image: Långfredagsträning med AB-gruppen

A och B-gruppen gör sig redo för den klassiska långfredagsträningen 100 x 100 meter. Pigga simmare inför den stundande träningen och sedan två dagars påskvila.

Guld till Steven

  • 24 mar 2013

Steven tog idag sin andra guldmedalj under Öresunds meeting, Den här gången på 200 medley efter ett pers på fyra sekunder. Härligt! Igår tog han också guld på 100 m ryggsim och ett brons på 50 m fjärilsim.

Stora personliga rekord också från Charlie Tranberg, Sara Methcalfe och Kajsa Svensson med flera.

Under fredagen åkte tretton simmare, tränare och en del föräldrar till Helsingborg för att delta eller titta på våra simmare som tävlar. Mängder av simmare från ett trettiotal klubbar från södra halvan av Sverige och Danmark  deltar. Vill du se hur det går för våra simmare i den hårda konkurensen kan du titta på livetiming.

Ha roligt och lycka till önskar vi på hemmaplan.

Om artikeln i Ttela

  • 21 mar 2013

Är den svidande kritiken av TSS simskola berättigad?

I dagens Ttela får TSS svidande kritik för simskolans kvalitet. Är den berättigad? Det är ju helt uppenbart att dessa föräldrar är besvikna och den upplevelsen går inte att ta ifrån dem, så visst har vi missat något. Frågan är vad?

Grattis Skoftebyskolan

  • 17 mar 2013

image: Grattis Skoftebyskolan

Ett stort grattis till Skoftebyskolan som vann Bästa Fyran. Även Grattis till Dalkjusan och Björndalens skola som vann Bra i Tvåan och Trean. Dessutom en massa fina resultat på Divisionssimmet. Tack också till alla duktiga föräldrar, ledare och simmare som såg till att det blev en riktigt rolig tävling.   Resultat Det finns bilder upplagda i fotogalleriet från prisutdelningen klasslagen och från Medeleygruppernas läger.

Årsmöte och föreläsning

  • 17 mar 2013

OBS NYTT Datum och tid ! Alla medlemmar är välkomna till vårt årsmöte den 18 mars kl 18:30. Vi kommer att vara på Folkets hus i Trollhättan. Naturligtvis bjuder vi på fika.

Motioner till årsmötet skall lämnas till styrelsen senast två veckor innan årsmötet. Årsmöteshandlingar finns tillgängliga på kansliet.

Nu är det äntligen klart att Jim Thuresson kommer till oss med en föreläsning i samband med årsmötet. Jim Thuresson har tidigare varit förbundskapten i basket i 25 år. Han kommer att på prata om det positiva ledarskapet. Han kommer också att beröra ämnen som; attityder, bildskapande förmåga, bli hängiven, goda vanor, hur vi bygger självförtroende. Vidare en hel del positivt tänkande. Många skratt utlovas.

Välkomna!

 

Anmäl din klass till

  • 12 mar 2013

Här kan du hitta information och inbjudan till tävlingen för dig och din klass i

Bästa Fyran, Bra i Trean och Tvåan

Välkommen till Älvhögsborg den 17 mars.bild: miniatyr

Nu kan du beställa klubbkläder

  • 12 mar 2013

Nu finns det möjlighet att beställa TSS-klubbkläder och Ryggsäckar.

Sortimentet hittar du i vår profilguide, HÄR.

Prov tillfällen: Vill du prova storlekar eller känna på kvalitén så finns det två tillfällen under vecka 11.Måndag 11/3 kl. 16.00 – 18.00 samt Torsdag14/3 kl. 15.00 – 19.00, då kommer Renata att ta emot oss i Stadium-butiken på Överby där allt sortiment finns.

Dags för UGP i Borås

  • 8 mar 2013

Tolv simmare från A B och C gruppen åker i helgen till Borås för att simma UGP. Det blir långa sträckor i två pass på lördagen och ett pass på söndag. Har ni inte möjlighet att åka med kan ni följa deras framfart i bassängen på livetiming.

Lycka till under helgen.

Ledarträffen inställd

  • 5 mar 2013

Uppföljningen av ledarträffen som skulle vara den 6 mars är inställd då få har anmält att de kunde komma. Vi kommer istället att lägga denna vid ett senare tillfälle och återkommer senare med ny kallelse. // Styrelsen

 

35 simmare till Us-cupen

  • 1 mar 2013

Den här helgen är det tävling för 35 av våra simmare från våra tävlingsgrupperna och teknikskolan. Tävlingen går i Uddevalla och du kan följa våra simmar på hemmaplan på livetiming. Ha skoj och lycka till.

Dessutom är det Plattformenutbildning för fem stycken av våra ledare under hela helgen och på söndag är det funktionärsutbildning för steg 2 funktionärer på kansliet.