Nyheter

Simskola för liten och stor

  • 28 jul 2013

Det är bra att lära sig simma tidigt men det är aldrig för sent att lära sig simma. Vi har nybörjarsimskola för barn och vuxna. Du kan hitta mer om grupper och nivåer till vänster under simskola och vuxensimskola. Vår simskola följer simförbundets pedagogik simlinjen.

Vill du börja träna och tävla i simning har vi teknikskola och tävlingsgrupper för barn och ungdomar. Vi har också vuxensim för dig som vill lära dig crawla, träna till vansbrosim eller tävla i masters. Är du osäker på vilken grupp som passar dig? kontakta någon av våra verksamhetsansvariga via vår mejl tsskansli@gmail.com eller ring oss på 0520-426560.

Välkommen att boka din plats direkt på vår hemsida.

Ledare till hösten

  • 7 jul 2013

Till höstens verksamhet behöver vi fler ledare. Är du intresserad av att vara ledare i teknikskola, simskola eller vuxensim kontakta någon av våra verksamhetsansvariga.

Småbarnssim och Simskola simskola.tss@gmail.com

Teknikskola tekniksim.tss@gmail.com

Vuxensim vuxensim.tss@gmail.com

Vi söker dig som är simlärare, förälder eller har simtränat och tävlat tidigare. Har du inte utbildning så har du möjlighet att få denna av oss.

Stockholm Summer Games

  • 3 jul 2013

Idag går färden till Stockholm för 17 av våra simmare. Med på färden är också lika många tränare och föräldrar. Tävlingen som är den sista inför sommaruppehållet lockar simmare från ett antal olika länder och klubbar. Tävlingen pågår mellan torsdag den 4 juli och söndag den 7 juli. Är du inte på plats på Eriksdalsbadet kan du följa tävlingarna på livetiming. Tävlingsdagarna kommer också att bjuda på shopping och ett besök på Gröna lund.

Ha skoj och lycka till med tävlingarna.

Trevlig sommar!