Nyheter

Vuxensimskola

  • 22 jan 2014

Nu är vuxensimskolan öppen för bokning. Vuxensimskolan börjar den 2 februari.

Välkommen att anmäla direkt på vår hemsida

Babysim nybörjarkurs

  • 22 jan 2014

Nybörjar kurs i babysim startar onsdagen den 5/3 kl.11.30-12.00

Alla som anmäler sig till kursen är välkomna på ett Informationsmöte torsdagen den 27/2 kl.12.00 på TSS kansli (Kanaltorget 3).

Anmäl direkt på hemsidan, VÄLKOMMEN!

Tävling i Mariestad

  • 19 jan 2014

Idag är åtta av våra yngre simmare från B och D gruppen, Hugo, Ida, Julia, Sigge, Olle, Balint, Sara och Izabelle i Mariestad och simmar Daloc cup. Ha skoj och lycka till med simningarna.  

Vuxensimskolan

  • 15 jan 2014

Nu är även vuxensimskolan öppen för bokning. Vuxensimskolan börjar den 2 februari.

Välkommen med din anmälan.

Helena Hultman ny huvudtränare

  • 10 jan 2014

Nu är det klart att det blir Helena Hultman som kommer att ersätta Leppe då han går i pension senare i år. Jätteroligt att kunna hälsa Helena välkommen till klubben även om hon redan nu finns på kanten som tränare i både A och B-gruppen. Mer information och en lite utförligare presentation kommer senare under veckan.

Ett stort grattis till tjänsten Helena.

 

Klubbläger Lysekil 7-9 Februari

  • 8 jan 2014

Klubbläger i Lysekil 7-9 Februari är nu bokad. Mat, logi och träning i Gullmarsborgs Sport- och Simhall. Inbjudan och Anmälan hittar Ni Här!

Masters-DM inställt

  • 8 jan 2014

på grund av för få anmälningar.

Vårens kurser

  • 1 jan 2014

Nu pågår anmälan för vårterminen för fullt. En del av våra kurserna är redan fulltecknade medan det finns plats kvar på andra tider. Vänta inte boka, boka din plats idag. Information om hur du skapar ett konto och bokar en kurs kan du hitta under hjälp.

För barn: Vi har kurser från babysim och upp till teknikskolan. Babysim, minisim, sim och lek, simskola och teknikskola. Vill du börja tävla i TSS och tävlat tidigare kan du kontakta någon av våra tränare, för dig som inte tävlat tidigare är teknikskolan vägen in till tävlingssimmet.

För vuxna: Vi har kurser från dig som inte kan simma och som vill lära dig från grunden, vuxensimskolan,  till turbinerna som är rejäl simträning där du kan finna våra masterssimmare och simmare som tränar inför triatlon. Vi har också nybörjar och fortsättningskurser för dig som vill lära dig crawl och andra tävlingssim. Mer information hittar  du under vuxensim och vuxensimskola.

Välkomna att simma hos oss våren 2014.