Nyheter

Julklappsdagar på Stadium

  • 28 nov 2012

   Bonus till TSS ?! Du vet väl att du kan registrera ditt personliga stadium-medlemskorts så att du även kan stötta vår förening. Gå in på www.stadium.se och registrera dig, på så sätt får både du och TSS bonuspoäng. Vill du ha 20% på ett köp… läs mer HÄR.

Höstsimiaden i Borås

  • 23 nov 2012

I helgen simmar några av klubbens yngre duktiga tävlingssimmare Höstsimiaden i Borås. Simiadentävlingarna är mästerskapstävlingar för de yngre simmarna, upp till 12 år. Tävlingen simmas under samma helg på flera platser runt om i Sverige. Under lördagen simmar 11-12 åringarna och för TSS kommer Kajsa Svensson, Olivia Rudqvist, Hampus Johannesson och Albin Westerlund Karlsson att simma. På söndag simmar åldrarna 10 år och yngre. Då skall Charlie Tranberg, Alexander Lundberg, Tuva Bodebring, Tilda Hellström, Emilia Ström och Izabella Thompson simma. Ni kan följa hur det går för dem på livetiming. Lycka till i helgen.

Bra simmat på SM

  • 22 nov 2012

Under torsdagens förmiddag simmade Sofia Jansson 200 m bröstsim på SM i Helsingborg. Årspersonbästa blev det med en tid på 2:39,61, endast åtta hundradelar över Sofias egna personliga rekord. Bra simmat!

Resultat KM och TSS-cupen

  • 19 nov 2012

Otroligt bra simmat alla! Resultat

Grattis till våra klubbmästare, Emilia Ström, Charlie Tranberg, Olivia Rudqvist, Hampus Johannesson, Linnea Guldbrand, Steven Angelo Larsson, Sofia Jansson och Jesper Larsson. Även ett stort grattis till familjelagen Liten & Stor, Cupcakes och Knoll & Tott.

Stort tack till alla föräldrar och tränare som såg till att tävlingen blev så lyckad.

Visst var det roligt att tävla, du som går i C, D och teknikskolans Crawlgrupper och Medley kan anmäla er till Jubileumscupen som går i Vara den 2 december, sista anmälan den 22 november. 

 

Biljetter till SUM-Sim Riksfinal

  • 13 nov 2012

Steven Angelo Larsson simmar SUM-Sim Riksfinal i Göteborg, Valhallabadet, 8-9 december.
Pass 1: Lördag 09.00  - 100 fjäril                    Pass 2: Lördag 16.00  - 200 frisim
Pass 3: Söndag 09.00 - 200 medley               Pass 4: Söndag 16.00 - 200 rygg och 200 bröst
Vill du se en festlig simtävling på hög nivå och dessutom heja fram Steven?
Då måste du antagligen beställa biljetter i förväg (det lär bli fullt). Det blir roligare om vi beställer tillsammans och får sitta tillsammans.
Gör så här.....läs vidare

Dags att redovisa Newbody

  • 12 nov 2012

Du har väl inte glömt att slutföra beställningarna av Newbody, Den 14 november är sista dag.

SUM-sim region

  • 11 nov 2012

Ett guld, tre silver och ett brons blev medaljskörden för Steven under helgens tävlingar. Dessutom fem finalplatser av fem möjliga till SUM-sim riksfinal som går i Göteborg senare i december.

Dessutom blev det en hel mängd personliga rekord för de 13 simmare som deltog i helgens tävlingar. Mer om tävlingen finns nedan och resultatet kan du hitta här.

Klubbläger och DM

  • 2 nov 2012

Den här helgen åker ett tjugotal simmare med tränare och lägerföräldrar till Lidköping för att träna och ha skoj. Under helgen kommer det också att simmas snabbt i Varberg då Sofia Jansson och Malin Nilsson simmar DM. Vill ni följa hur det går för dem på DM kan ni titta på http://www.livetiming.se/live.php?cid=1141&session=1.