Nyheter

Informationsmöte Babysim

  • 30 dec 2014

Informationsmöte Babysim 8/1 kl.12.00

Prestationspris o Bästa klubbkompis

  • 14 dec 2014

Idag på badaredagen delades klubbens prestationspriser ut och pris för bästa klubbkompis.

Klubbkompis-priset är framröstat av alla tävlingssimmare i A-E-grupperna och vinnare blev Emilia Ström. GRATTIS!

Prestationspris tilldelades:

E-gruppen: Emma Jobe

D-gruppen: Emelie Särkiniemi Carlsson

C-gruppen: EllenEdkvist

B-gruppen: Tilda Hellström

A-gruppen: Samuel Rudqvist

SNYGGT JOBBAT ALLIHOP!

TSS Dopparedag

  • 10 dec 2014

Den 14 december kl 16-19:30 är alla medlemmar med familjer välkomna till vårt julbad. Simma, bada och få lite tips av våra tränare om hur du kan förbättra din simning. Vi kommer att sälja fika och glögg för 10 kr/pers. Ca klockan 17:30-18 kommer vårt egna simmande luciatåg att skrida fram i badet. Därefter upprepar vi förra årets succé och spelar vattenpolo. Då är alla simkunniga(dvs du måste kunna simma minst 200 meter) välkomna att spela. Simskolorna pågår som vanligt i övningsbassängen och på några banor till kl 17 i stora bassängen.

Välkomna till en härlig jultradition.

Efterbeställning Newbody

  • 9 dec 2014

Vi kommer att göra en samlad efterbeställning till Newbody. Vill du beställa något mer är det bara att logga in på ert NB-konto och registrera er efterbeställning, samma inloggning som sist. Glöm inte att klarmarkera. Sista dag för detta är söndag14/12.

Redovisning NewBody-produkterna

  • 8 dec 2014

Idag 8/12 kommer leveransen ifrån Newbody. Produkterna finns att hämta på kansliet i samband med er träning. Ni som sålt kommer att få en faktura på det belopp som ni skall redovisa. Vill man inte ha en faktura går det bra att komma med pengarna i ett namnat kuvert, meddela Er snarast så skall vi se till att det inte skapas någon faktura. Mejla eller sms:a till: nina@matsoarne.se mobil: 0705-79 49 74.  Sista dag för redovisning är måndag 17/12 -14.

Sum-Sim riksfinal och tävling i Var

  • 5 dec 2014

Under helgen simmar Samuel riksfinal i Helsingborg tillsammans med tjejernas lagskappslag bestående av Olivia, Elin, Annie och Klara. Ni kan se hur det går för dem på livetiming

På söndag är det också dags för årets sista tävling för sex av våra yngre simmare som simmar Jubileumscupen i Vara. 

Lycka till, ha skoj och simma fort,

Inställd telefontid!

  • 1 dec 2014

Då vår kanslist blivit sjuk kan vi inte ta telefontiden på tisdag eftermiddag. Har du frågor eller vill boka dig till en kurs kan du maila oss på tsskansli@gmail.com.

Välkommen med dina frågor.