Nyheter

Masters SM och Barracuda

  • 30 nov 2014

Under helgen är det full fart för både masterssimmare och dem som är lite yngre. På Masters sm i Falkenberg har Roger André tagit flera guld, stort GRATTIS.

Simmare från A och B-gruppen simmar Barracuda race i Valhallabadet. Som vanligt kan man följa  våra simmare på livetiming.

Nu säljer vi Newbody

  • 26 nov 2014

Nu säljer våra tävlings-simmare Newbody-produkter ur katalog OLIVGRÖN. Passa på och beställ så stödjer Ni våra simmare så de kan åka på läger och tävlingar. Beställning kan göras fram till 29 november, leverans av produkter sker under vecka 49-50. Simmare: Ni som ännu inte fått Er katalog, den finns att hämta på kansliet! Sista dag att slutföra din beställning på newbody.se är lördagen den 29/11 -14. Lycka till!

Höstsimiaden

  • 22 nov 2014

Helgens tävling går i Skövde där 13 simmare från TSS i åldrarna 11 och 12 år simmar på lördagen och sex simmare 10 år och yngre på söndagen. Visst vill du väl se hur det går för dem? Det kan du göra på livetiming

Artikel i ttela på nätet

Ha skoj och lycka till.

Samuel simmar JSM

  • 19 nov 2014

På torsdag simmar Samuel Rudqvist 800 m frisim på JSM. Vill du se hur det går för honom kan du titta på livetiming

Lycka till!

Klubbmästerskap/TSS-cup

  • 16 nov 2014

Bra simmat allihop! Resultat per åldersgrupp
Grattis alla klubbmästare:
Elsa Olofsson, Sara Metcalfe, Olivia Rudqvist, Johanna Andrée
Hugo Fransson, Charlie Tranberg, Balint Kis, Samuel Rudqvist

Förutom äran och priset, vinner de också att de får vara Lucia och stjärngossar på TSS traditionsenliga luciatåg på badaredagen. Grattis igen! 

***Fel på mailsystemet. Igen.***

  • 13 nov 2014

Vi har ännu en gång problem med att det inte går att skicka ut mail från vårt system. Detta håller KanslietOnline på att åtgärda.

Det betyder dock att alla fakturor har gått till era konton men ni har inte fått mail om det till er mail.

Snälla, kolla era konton så ni ser om ni fått några fakturor så dessa inte missas.

Har ni varit med på Swim Of Hope så stämmer inte heller era konton, något fel även där. Detta håller också på att åtgärdas.

Ber om ursäkt för allt besvär!

Sum-Sim Regionfinal

  • 8 nov 2014

Ett stort GRATTIS till Samuel, Elin, Olivia, Annie och Klara som tog sig till riksfinal under lördagen. Till artikeln i Ttela