Nyheter

Tävling för stora och små

  • 30 nov 2013

Den här helgen är det simtävlingar både för våra äldre simmare som simmar Barracuda Race i Valhalla, Göteborg och för våra yngre simmare som simmar Jubileumscupen i Vara på söndagen. Simmarna på Barracuda han ni följa här

Ha det skoj under helgen och lycka till med simningarna.

Certifierad enligt simlinjen

  • 30 nov 2013

image: Certifierad enligt simlinjen

Nu är vår simkola och teknikskola certifierad enligt svenska simförbundets "Simlinje". Certifieringen innebär att vi följer Svenska simförbundets pedagogik och riktlinjer vad gäller utbildning av ledare och ansvariga, gruppindelningar och mål mm. Ett stort tack till alla engagerade ledare och ansvariga som arbetat hårt för certifieringen.

//Styrelsen, Kristina Nilsson

Höstsimadens bronslag

  • 25 nov 2013

Ett stort grattis till alla mycket fina prestationer på höstsimmiaden i Alingsås!

På bilden syns Höstsimadens bronslag på 4x50 m frisim pojkar 10 år och yngre
Olle Wising, Leon Heal, Victor Törnqvist och Hugo Fransson

Full fart på Höstsimiaden

  • 23 nov 2013

Den här helgen simmar 26 av våra yngre simmare Höstsimiaden i Alingsås. Simmare i åldern 11-12 år simmar på lördag och 10 år och yngre på söndag. Tävlingen är en mästerskapstävling för de yngre och går på olika orter runt om i Sverige på samma helg.

Lycka till till alla våra simmar. Simma fort och ha skoj.

KM och TSS-cup

  • 17 nov 2013

Tack alla simmare, tränare funktionärer och föräldrar och åskådare för ett härligt KM och TSS-cup. Vilka duktiga små och stora simmare vi har i klubben.

Klubbmästare blev Emmie Höög, Hugo Fransson, Klara Hasslin, Balint Kis, Olivia och Samuel Rudqvist, Sofia Jansson och Steven Angelo Larsson.  Vinnare familjelagkappen Ladies Mammsen med fart, Gubbs Lag Lorentzon och Mixed Under Minuten,  Grattis.

Resultat (Gren 1 är fel vad gäller det vinnande herrlagets tid)

 

Lagkappsguld för TSS Masterslag

  • 16 nov 2013

Fyra av TSS masterssimmare simmar under helgen Öppna Masters SM i Jönköping. Många bra placeringar har det blivit så här långt och en guldmedalj för lagkappslaget på 4 x 50 m frisim. Grattis!

Grattis Olivia och Steven

  • 10 nov 2013

I helgen simmar SUM-sim region i Vallhallabadet i Göteborg. Nio simmare  har kvalat in till tävlingen. Du kan följa deras simningar på livetiming. Tävlingen går på sex platser runt om i Sverige och de snabbaste kommer sedan att mötas i finalen den 6-8 december.

Grattis Olivia som tog en bronsmedalj på 100 m frisim på tiden 1:02.36 och som kvalade in till Sum sim Riksfinal med tiondeplacering.

Ett stort grattis även till Steven som trots att han varit sjuk i veckan tog en bronsmedalj på 100 m fjärilsim och därigenom även han simmade till sig en finalsimning  på SUM-sim riks.