Nyheter

UGP1 i Varberg

  • 24 jan 2015

Denna helgen simmar A och B-gruppens simmmare UGP1 i varberg. Förmiddagens pass har redan resulterat i en hel del medaljer och pers. Grattis till bra simningar. Vill ni se hur det går kan ni som vanligt följa tävlingen på livetiming.

Välkommen till Sum-Sim möte

  • 12 jan 2015

Alla intresserade är välkomna till ett information och samordningsmöte om Sum-Sim 2015. Under mötet kan du ställa frågor om tävlingen och arrangemanget samt komma med idéer och synpunkter. Mötet kommer att vara i stora konferensrummet på Älvhögborg söndag den 18 januari  kl 17-19. Vi bjuder på kaffe och bulle.

Välkomna!

Simträning för alla

  • 6 jan 2015

Börja simträna, lära dig tävlingssimsätten och kanske prova på att tävla. Vill du lära dig crawla eller förbättra din simning inför Vansbrosim eller liknande. Vi har simträning för barn, ungdomar och vuxna. 

Grupperna för barn och tonåringar hittar du under Teknikskolan medan du som är vuxen hittar grupper under vuxensim. 

Hur du gör för att anmäla dig kan du hitta under Hjälp. 

Välkommen med din anmälan!

Simskola för alla åldrar

  • 6 jan 2015

Du har väl inte missat att vi har simskola för både barn, ungdomar och vuxna i alla nivåer. Kurserna börjar vecka 3 så det är nu hög tid att anmäla sig.

Hur man bokar sin plats hittar du under Hjälp. Nivåer och grupper hittar du för barn under simskola och för vuxna och ungdomar över 16 år under vuxensim/simskola

Välkomna!