Nyheter

UGP1 i Alingsås

  • 29 jan 2016

I helgen tävlar ett trettital av våra simmare i A, B och C gruppen i UGP i Alingsås. På livetiming kan du se hur det går för dem.

Erbjudande till våra medlemmar

  • 25 jan 2016

Nu får du som är medlem möjlighet att skaffa förmånliga träningskort på Arena Älvhögsborg. Se villkor.

Är du ännu inte medlem kan du anmäla dig som stödmedlem. Detta gör du genom att anmäla dig till gruppen stödmedlemmar HÄR.

Vårens kurser börjar vecka 3

  • 3 jan 2016

Bokningen pågår och är öppen för gamla och nya medlemmar.Det finns fortfarande några platser kvar i babysim, minisim simskola och träningsgrupper för både barn och vuxna.

Nyheter inför vårterminen: Teknikskolan är nu träningsgrupper. Där hittar du även en träningsgrupp för ungdomar som inte vill gå vidare till våra tävlingsgrupper eller som simmat i tävlingsgrupperna tidigare men nu endast vill träna.

Simskola för älre barn och ungdomar Vi har en grupp vattenprovet som riktar sig till äldre barn och ungdomar som ännu inte uppnått simkunnighet enligt kraven för att få godkända betyg på skolans idrott och hälsa.   

Vi har även nya tider och dagar för vårt populära vuxensim. Lär dig simma i vår, lär dig crawl eller träna simning för att må bra.  

Välkommen med din bokning!

OBS! Den personen som skall delta i verksamheten måste ha ett konto hos oss. Börja att skapa det, så kan du därefter anmäla till önskad aktivitet.