Klubbmästerskap och TSS-Cup

  • 29 okt 2012

Den 18 november är det dags för KM och TSS-cup. Tävlingen för dig i teknikskola, vuxensim och naturligtvis tävlingsgrupperna.   Ni har väl anmält er? Kom ihåg familjelagkappen! anmäler er gör ni under tävlingar/tävlingsanmälan.

Inbjudan KM och info om plaketter ligger i tävlingskalendern under tävlingar.

Självklart krävs det funktionärer under tävlingen. Du som är funktionärsutbildad och kan stå som funktionär anmäler det på tavling.tss@gmail.com. Där kan man också anmäla om man kan hjälpa till med annat, t ex att ordna med fikat som vi alltid har på KM/TSS-cupen. Eller om man kan tänka sig att vara prisutdelare eller något annat.

Ju fler vi är som hjälper till desto trevligare blir det, eller hur? Nytt för tävlingen i år är den stora kak-buffén. Varje familj tar med sig en kaka, bullar eller vad man nu tycker är trevligt. Alla bidrag blir till en stor buffé av smaskigheter. Föräldrar och övrig familj liksom åskådare betalar 10 kr för fikat medan funktionärer och simmare fikar gratis. Vi hoppas att det blir en rejäl buffé så att våra simmare kan ha kakfrossa som de brukar efter hemmatävling.

Glöm inte att ta med dig 25 kr till plaketten.